Надявам се, че Антонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик,

...
Надявам се, че Антонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик,
Коментари Харесай

Карадайъ: Не съм казал все още, че искаме да се монтираме на мястото на националистите във властта

Надявам се, че Антонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 година ръководител на... към профила разбра доста неща при визитата си. Ние също прочетохме някои неща. Традиция е ръководителят на Екологичен потенциал да върви на посещаване в страните, в които следва председателство, с ръководителите на партиите и групите в Екологичен потенциал. В България не пристигна никой. Това е политически знак. Това е ясна оценка за политическата обстановка и формулата на властта в България. Някой ни приказва със знаци, а не думи. Председателството на Европейски Съюз не може да бъде оправдание за присъединяване на националисти в държавното управление.

Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е... към профила. "ГЕРБ също носят отговорност. Те позволиха националистите във властта. Те отстъпват от своята предизборна стратегия. Няма промени. Вотове на съмнение ще има още. Това е решение и на националния ни съвет. Няма да върша персонални оценки на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. В момента страда моята татковина, да оставим партията Движение за права и свободи. Да блъскаш и обиждаш хора на границата - те води на власт. Да имаш присъда - те води на власт. Да палиш молитвени килимчета - те води на власт. Този модел на държание те докарва на власт. Това го разреши ГЕРБ. Те вършат оттегляне от европейските полезности. Това прави оттегляне от народна власт в моята татковина ", безапелационен беше той.

"Нашият апел беше още след изборите, когато имахме срещи с ГЕРБ, националистите не би трябвало да влизат във властта. Тогава те споделиха, че нашите предизборни стратегии съответстват на 90%. За това те ни поддържат за някои закони, за което им благодарим. Ние обаче няма по какъв начин да ги поддържаме за присъединяване на националисти в ръководството. Не съм споделил към момента, че желаеме да се инсталираме на мястото на националистите. Виждате какво става в Германия. Там никой не си й помисля националистите да се включат в ръководството. В България нямаше потребност националистите да влизат във властта. Избирателят даде два пъти повече тежест на Българска социалистическа партия, в сравнение с националистите. Защо ГЕРБ не направиха държавно управление с Българска социалистическа партия? ", попита Карадайъ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР