Надя Гогова, дългогодишен управляващ партньор в сп. Enterprise, е новият

...
Надя Гогова, дългогодишен управляващ партньор в сп. Enterprise, е новият
Коментари Харесай

Надя Гогова е новият изпълнителен директор на IAB Bulgaria

Надя Гогова, дълготраен ръководещ сътрудник в сп. Enterprise, е новият изпълнителен шеф на Interactive Advertising Bureau Bulgaria (IAB Bulgaria). Тя поема управителния пост на сдружението, обединяващo едни от най-големите медийни групи и най-успешните цифрови, медийни и рекламни организации в страната, като резервира работата си и в ръководството на списанието.

Interactive Advertising Bureau Bulgaria (IAB Bulgaria), основано през 2009 година, е лицензиран представител за България на IAB – най-голямото световно съдружие на медии, рекламни организации и софтуерни компании, виновни за цифровия бизнес. Мисията на сдружението е да разпространява интерактивния маркетинг и да работи за развиването на цифровия пазар в България в тясно съдействие с бизнеса и регулаторните органи посредством осъществяване на събития, образования, пазарни изследвания и други От 2015 година сдружението е отворено към целия набор на цифровата промишленост с премиите за интерактивен маркетинг IAB Mixx Awards.

Надя Гогова има опит както в IT сферата, по този начин над 10-годишен опит в медийния отрасъл, обвързван с създаване и осъществяване на маркетингови тактики, ръководство на планове, цифрово позициониране и осъществяване на цифрови планове. Като част от екипа на списание Enterprise взе участие през 2010 година в основаването на марката MySuccess, под който за първи път в България стартират да се продуцират профилирани събития за дребния и междинен бизнес. Има опит и в цялостното създаване и позициониране на онлайн платформата на медията и концепциите за цифрово й развиване.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР