Надпреварата за стола на следващия британски премиер е оспорвана и

...
Надпреварата за стола на следващия британски премиер е оспорвана и
Коментари Харесай

Риши Сунак се обзаведе с нов басейн и корт за 1,5 млн. лири

Надпреварата за стола на идващия английски министър председател е оспорвана и много нападателна сред двамата претенденти - Риши Сунак и Лиз Тръс. Според последните социологически проучвания, Тръс сега води пред съперника си. В изявление за вестник Telegraph Сунак твърди, че проектът на Тръс за понижаване на рецесията може да подложи "милиони необикновено уязвими хора на риск ". Тръс отвърна на възраженията на Риши, защитавайки проектите си за понижаване на налозите и наблягайки какъв брой е значимо "да правиш нещата по друг метод " и да имаш "смел проект ".
И до момента в който се води този пикантен политически спор, Сунак е предан на ремонта на имението си. Извънградската му вила в Кърби Сигстън е ситуирана на имот от 12 декара земя и има неповторима панорамна панорама. Последните допълнения към дома на някогашния капиталов банкер на стойност 1,5 милиона лири са каменна постройка с фитнес зала, плувен басейн и 27-метров тревен тенискорт.

Съпругата на Сунак е щерка на милиардер и след брака си двойката може да се похвали със съществено количество парцели - в Санта Моника, Калифорния, и апартамент в центъра на Лондон. Семейството прекарва по-голямата част от времето си в своята градска къща Кенсингтън, заради работата на Сунак.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР