Надпреварата от сериите Мастърс 1000 в Индиън Уелс и през

...
Надпреварата от сериите Мастърс 1000 в Индиън Уелс и през
Коментари Харесай

Време е за зрелище: Надал и Кирьос се изправят един срещу друг тази вечер

Надпреварата от сериите " Мастърс 1000 " в Индиън Уелс и през тази година ни дава голям брой завладяващи дуели и колкото повече се приближаваме към заключителния стадий, толкоз по-вълнуващи конфликти следим, като в идващите два дни ни следва да станем очевидци на тазгодишните четвъртфинали. Най-добрият ни тенисист Григор Димитров също откри място във финалната осмица на конкуренцията, откакто нощес пречупи локалния представител Джон Иснър и си обезпечи среща с Андрей Рубльов за влизане в полуфиналите. Двубоят сред българина и международния №7 ще се състои през утрешния ден (петък), защото днешната стратегия планува провеждането на четвъртфиналните срещи от горната част на схемата.

Несъмнено мачът, който приковава най-силно вниманието от четирите конфликта, е този сред Рафаел Надал и Ник Кирьос. История на тяхното съревнование е относително дълга поради ограничавания брой шампионати, на които взе участие австралиецът през последните години, и честите травми, от които е придружена кариерата на Матадора. Двамата са се изправяли един против различен общо 8 пъти, като в 5 от тях успеха е била на страната на испанеца. И през днешния ден шоуто е обезпечено, като вие още веднъж ще можете да наблюдавате конфликта онлайн на нормалните линкове в Tennis.bg.

Освен тях на корта в Калифорния се чака да излязат още 18-годишният Карлос Алкарас и миналогодишният първенец Камерън Нори, като също по този начин ще се състоят двата четвъртфинала при дамите от долната част, противопоставящи Сакари против Рибакина и Бадоса против Кудерметова.

Програмата за четвъртък в Индиън Уелс:

Корт №1 (начало 20:00 часа):

1. Мария Сакари - Елена Рибакина

2. Паула Бадоса - Вероника Кудерметова

3. Рафаел Надал - Ник Кирьос (не преди 00:00 часа)

4. Карлос Алкарас - Камерън Нори

Пълния график за деня можете да разгледате тук:

Indian Wells tomorrow
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР