Надничането в чуждите легла, особено на известните личности, е голям

...
Надничането в чуждите легла, особено на известните личности, е голям
Коментари Харесай

Жоана Санс: Дани Алвеш свършва бързо, но го може цяла нощ /снимки/

Надничането в непознатите кревати, изключително на известните персони, е огромен гъдел за клюкарите. А пък в случай че има и срамна история - какво по хубаво?
За такава се приема фактът, че бразилският футболен национал Дани Алвеш свършва бързо. Но пък го може постоянно и съвсем непрестанно.
Това издаде наскоро прелестната му брачна половинка и модел Жоана Санс, освен това в телевизионно предаване онлайн. И въобще не се и сконфузи.
Но бъзиците вид "Спиди Гонзалес " очевидно са се изсипали върху футболиста и той се оправда в изявление за вестник "Ла Вангуардия ".
"Футболистите постоянно отсъстваме от у дома за по няколко дни и даже седмици ", изяснява бранителят.
"И когато най-сетне се прибера и вкъщи ме чака такава хубавица, просто не мога да се сдържа. Иначе съм си естествен мъж ", твърди той.
Алвеш закупи статута на легенда с тима на "Барселона ", за който записа 247 мача сред 2008 и 2016 година, преди да премине в "Ювентус ", а по-късно и в ПСЖ. Именно в "Барселона " той се срещна с 11 години по-младата от него хубавица Жоана.
Заради нея Дани се разведе и с първата си брачна половинка Дирона Сантана, с която имат две деца. Макар да са семейство към този момент от две години, а преди този момент други две да бяха гаджета, Алвеш и Жоана нямат деца, само че тя приема неговите и като свои.
Заради тази му интимна специфичност изданието съпоставя Дани с неговия сътрудник Адил Рами. Французинът от арабски генезис живя малко над година с Памела Андерсън в Марсилия.
След раздялата точно канадската актриса разкри, че Адил също работил бързо, само че можел да повтаря упражнението цяла нощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР