Надеждите за откриването на оцелели в изчезналата аржентинска подводница се

...
Надеждите за откриването на оцелели в изчезналата аржентинска подводница се
Коментари Харесай

Има надежди за откриването на аржентинската подводница

Надеждите за откриването на оживели в изчезналата аржентинска подводница се възобновиха, откакто бяха прихванати сателитни сигнали, които биха могли да бъдат известия за помощ.

На борда на плавателния съд „ ARA Сан Хуан “, с която няма контакт от сряда, има 44 души.

Аржентинските военноморски сили започнаха директно търсене по въздух и вода, в което се включиха и сили на Англия, Бразилия, Чили, Уругвай и Съединени американски щати.

По думите на представителя на аржентинските военноморски сили Ерике Балби към този момент е претърсен целият вероятен периметър, само че без триумф.

В следобедни часове на съботния ден обаче няколко военноморски бази са прихванали седем обособени сателитни сигнала, за които се допуска, че са от подводницата. От министерството на защитата в Буенос Айрес оповестяват, че сега работят по установяването на точното местонахождение на източниците на сигнала.

Missing #Argentine #submarine may have #attempted contact 7 times https://t.co/rC12Z725FY pic.twitter.com/ujxmVIRgQN
— newsAnglr World (@worldanglr) 19 ноември 2017 година
Президентът на Аржентина Маурисио Макри написа в „ Туитър “ по-рано, че страната прави всичко допустимо, с цел да откри подводницата колкото се може по-скоро.

Военноморските сили не изключват никакви хипотези за изгубването, съобщи техен представител. Според най-вероятната то е породено от електрическа нередовност, която е спряла връзките на плавателния съд.

Prayers for #SubmarinoARASanJuan Swamped at Sea.
Storm Damage may be a factor the #Argentine #Submarine #Argentina #Submarino is LOST at SEA and in DISTRESS.
Prayers for Rescuers! @no1treemantp @TDennis17 @TexasSheri @infowars @Navynewsnet #USNavy #NASA #USAF #Coast2Coast pic.twitter.com/qCHmSpFnP6
— Harv Black (@SalvationCanada) 19 ноември 2017 година
Електрическата подводница TR-1700 се е прибирала от рутинна задача до град Ушуая в най-южната част на американския континент. Тя е трябвало да дойде в своята база в Мар дел Плата на към 400 км южно от Буенос Айрес. „ Сан Хуан “ е една от трите подводници в аржентинския флот.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР