Надеждите на Виктория Бекъм бяха убити след удължаването на пандемичните

...
Надеждите на Виктория Бекъм бяха убити след удължаването на пандемичните
Коментари Харесай

Правителството съсипа годишнината на Бекъм - slava.bg


Надеждите на Виктория Бекъм бяха убити след удължаването на пандемичните ограничения в Англия. Дизайнерката възнамерявала голямо празненство за 22-годишнината от брака си с Дейвид, която чества на 4 юли, само че и това тържество няма да ѝ се получи.

Първоначално локдаунът в Англия трябваше да завърши на 19 юни, само че държавното управление удължи датата до 19 юли. Това напълно не влизало в проектите на Виктория, която от месеци възнамерявала празненството, написа сп. Heat.

„ Семейство Бекъм искаше да направи голям ваучър за годишнината си и да събере родственици и другари от целия свят. Но те няма да могат да го създадат поради удължените рестрикции. Последното празненство на звездите беше за 21-ия рожден ден на Бруклин, месец преди пандемията да стартира “, разкри източник пред медията.

Към момента фамилията е разграничено, защото Бруклин е дружно с годеницата си Никола Пелц в Америка и по всяка възможност Дейвид и Виктория ще заминат с останалите си деца при него за тяхната годишнина.

„ Те считат да заминат за Маями при първа опция и ще честват с Никола и нейното семейство “, добави информаторът.

Дейвид и Виктория се венчаха през 1999 година в ирландски палат, двойката има 4 деца – Бруклин (22), Ромео (18), Круз (16) и Харпър (9).
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР