Надежден и грижовен, мил и верен, честен и романтичен -

...
Надежден и грижовен, мил и верен, честен и романтичен -
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии са най-проклетите съпрузи

Надежден и грижлив, благ и правилен, почтен и сантиментален - притежателят на тези качества може да се назова съвършен брачен партньор. Но има и анти-съпруг - това е този, който не може да се назова добър фамилен мъж и надали ще направи жена си и децата си щастливи. Кои мъжки зодии, съгласно астролозите, са недостойни да носят купата най-хубав брачен партньор?

Овен
Обещания под път и над път, а по-късно - задънена улица. Овенът още веднъж е не запомнил да купи цветя за рождения ден на брачната половинка си, не оказва помощ с чистенето, държи се като цялостен тиранин. А в случай че жена му изиска бракоразвод, единствено ще се изсмее. Овенът в никакъв случай няма да пусне тази, която толерира странностите му, тъй като къде другаде ще откри такава жена?

Близнаци
Общителният и прелестен мъж Близнаци се харесва на дамите и може да завладее всяка хубавица. Ами в случай че е женен? „ О, каква дреболия! “ - ще каже подопечният на Меркурий и ще тръгне да съблазнява съседката на стълбището. „ Аз съм занимателен, аз съм хубав, аз съм страховит ухажор! “ Това е мотото на кръшкача.

Рак
Ето го, скритият тиранин и диктатор. В обществото всичко е красиво, само че вкъщи е цялостна лудница. Не, Ракът няма да набие жена си за неизмити чинии. Но ще има да се цупи денонощно. Няма да приказва, а единствено ще сумти. Но това стига, с цел да токсини атмосферата в къщата.

Дева
„ Защо да ти закупувам цветя? Само пари напразно, дано по-добре ти взема тиган. Но за какво ти е тиган, ти по този начин и по този начин не умееш да готвиш? “
Това са все фрагменти от прочувствената тирада на земния господин. Животът със брачен партньор Дева е всекидневен честен тормоз. Съпругата е постоянно отговорна, а той е агънце.

Не всички мъже, родени под съзвездията Овен, Близнаци, Рак и Дева, са ужасни брачни сътрудници, тъй като има изключения от правилото. Естествено, единствено едвам го потвърдят.
Нека дамите, подготвени да се омъжат за тези хубавци, помислят два пъти преди този момент!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР