Надежда Господинова от Бургас, нейното семейство с децата и още

...
Надежда Господинова от Бургас, нейното семейство с децата и още
Коментари Харесай

Дървеници нападнаха БДЖ

Надежда Господинова от Бургас, нейното семейство с децата и още хора пътували от Бургас за София, до гара Септември. Четиридесет и пет минути преди крайната точка семейство изскочило с крясъци от прилежащо купе, оповестява Дарик. Малко по-късно един от спътниците й почнал интензивно да се чеше по краката. Ядосаните пасажери наобиколили кондукторката с претенции за пояснение.

Жената споделила, че знае за казуса и е написала доклад. Защо, обаче, вагоните още веднъж са прикачени и на път, тя няма визия. Би трябвало да са спрени в депото и подложени на щателна стерилизация. Надя и нейните хора съжалили единствено, че не записали името на кондукторката, която им обяснила, че е докладвала вагоните с дървеници и те би трябвало да бъдат дезинфекцирани.

В 3 часа през нощта, на гара Септември, нахапаните почнали да се почистват. Хванали теснолинейката за Добринище, която се оказала доста по-чиста от вагона на БДЖ, прикътал дървениците. Обидените, унизени и смутени планинари решили да събират документи, с цел да си потърсят правата по правосъден ред. Досега има няколко такива случая, не отхвърля Надежда Гелова, началник на бранш „ Екология “ в БДЖ.

Тя, обаче, отхвърли, че двата вагона-развъдници на дървеници са пуснати още веднъж по линията, макар рапорта на кондукторката. Така, както ни изясни потърпевшата Надежда Господинова. Немарливост няма, твърди дамата, тези вагони не пътуват и насочи молба до всички институции в София да вземат съществени ограничения по наболелият проблем с дървениците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР