Наддаване за любовта на пенсионерите преди изборите започна в Народното

...
Наддаване за любовта на пенсионерите преди изборите започна в Народното
Коментари Харесай

Партии наддават за любовта на пенсионерите

Наддаване за любовта на пенсионерите преди изборите стартира в Народното събрание. След като ГЕРБ и Движение за права и свободи през вчерашния ден за великденски добавки от 75 лв. за най-бедните и " Възраждане " излязоха със сходна законодателна самодейност . Тяхното предложение обаче е по-щедро - 100 лв., само че за всички пенсионери.

Партията желае още вноските за наложителната втора пенсия на родените след 1959 година да се удържат от универсалните фондове от 1 април до края на годината.
 Преизчисляват служебно пенсиите на 350 000 пенсионери
Преизчисляват служебно пенсиите на 350 000 пенсионери

Това визира лица, придобили стаж след пенсионирането си

Припомняме, че през вчерашния ден министърът на финансите в оставка ГЕРБ и Движение за права и свободи в популизъм , който слага на тестване бюджета на Националния застрахователен институт, който, в случай че се изплатят въпросните великденски добавки, няма да има пари за погашение на плануваните в Закона за държавния бюджет нараствания на пенсиите по швейцарското предписание.

Освен това добавките за най-бедните пенсионери разделят възрастните хора съгласно така и така ниските им приходи и в този смисъл на думата се явяват дискриминационни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР