Надарената певица Андреа в прав текст даде да се разбере,

...
Надарената певица Андреа в прав текст даде да се разбере,
Коментари Харесай

Звездна раздяла! Андреа официално би шута на Кубрат Пулев

Надарената певица Андреа в прав текст даде да се разбере, че е поставила завършек на дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев. Това излиза наяве от обява на сластната русокоска в „ Инстаграм “. Макар че неотдавна тя бе с Кобрата в Съединени американски щати и го поддържаше във войната му с Кралицата на голото суши - Джени Суши, в този момент изпълнителката е оърнала палачинката

„ Твърде съм млада за женитба и съм прекомерно остаряла, с цел да вземам участие в хлапашки игри. Наслаждавам се на необвързания живот “, написа Андреа на британски.

Това незабавно провокира въпроси от нейните почитатели. Още първият коментар гласи: „ Значи с Кубрат сте разграничени? “.

Факт е, че на профила на фолкдивата са останали най-вече нейни фотоси и няма нито една, на която да е в компанията на Кобрата.

„ Време беше да покажеш, че цениш преди всичко себе си! Изтърпя задоволително унижения през годините. Доказа, че си мощна и самостоятелна жена. Поздравления, Андреа! “, написа една от фенките на певицата.

„ Ще намериш някой различен, Андреа, който ще те обича доста повече и ще създадете щастливо семейство! “, добавя друга последователка на Андреа.

 358e8594-bffb-5d5a-5390-2959482c51ab

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР