Надали ще съм президент на 95-годишна възраст. Това е казал

...
Надали ще съм президент на 95-годишна възраст. Това е казал
Коментари Харесай

Владимир Путин: Надали ще съм президент на 95 години

Надали ще съм президент на 95-годишна възраст. Това е споделил съветският държавен глава Владимир Путин на малазийския министър председател Махатхир Мохамад, съобщи РИА Новости.

Двамата политици са провели среща в границите на Източния стопански конгрес на тихоокеанския остров Руски. Гостът е показал на домакина, че в Куала Лумпур неотдавна са вдигнали оптималната възраст човек да управлява азиатската страна на 95 години. " Аз едва ли ще бъда отпред на моята татковина, когато стигна тази възраст ", е коментирал стопанинът на Кремъл.

Настоящият министър председател на Малайзия е на 94 години. Според законите на страната министър-председателят е най-високопоставеният политик. Монархът (в момента Мохамед V) има церемониални функционалности.

Путин се е спрял и върху различен въпрос, засягащ Русия. "Много е хубаво, когато младежта показва демонстрира самостоятелност, показва мнение и излиза на митинги. Масовите прояви обаче не би трябвало да минава във вандалски акции ", показал е той.

Масови митинги са залели Москва през последно време. Поводът за недоволството е било решението на управата на съветската столица да не допусне претенденти на опозицията на изборите на 8 септември.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР