Надъхващо обръщение към българския народ направи голямата ни звезда в

...
Надъхващо обръщение към българския народ направи голямата ни звезда в
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Готов съм да умра за българския народ

Надъхващо послание към българския народ направи огромната ни звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев в навечерието на мача с Хюи Фюри. Той ще се изправи против британеца в събота вечерта в зала " Арена Армеец ", а се чака спечелилият да срещне Антъни Джошуа в борба за международната купа.

Кобрата разгласи, че най-великото нещо за него е да играе пред родна аудитория, тъй като е подготвен един ден даже да почине за българския народ, в случай че това се наложи. Той разкри за предаването " На Кафе " по Нова телевизия, че към този момент е работил доста и е подготвен за мача.

" Работихме доста по тактиката, тъй като тя в действителност е доста значима. Отделно работихме и върху дисциплината на боксиране, с цел да не може човек да не се разсейва. Защото виждате още от в този момент целият мол е цялостен да ни гледа, а пък залата ще се пръска по шевовете, по тази причина би трябвало да съм доста съсредоточен, с цел да покажа това, което мога най-добре ".

" Да играя подред родна аудитория ме стимулира доста, това е най-голямата мощ, която човек може да има. По-велико от това за мен персонално няма. Знаете, че аз обичам българския народ и върша нужното, някой ден може и да умра за българския народ ", съобщи Кобрата и разкри, че ще изненада почитателите при излизането си на кръга.

" Разбира се, постоянно върша разнообразни неща. Екипът ми е ушит от една компания, която прави обичайни български шевици и бродерии. Така че халатът ми ще е неповторим, а и ще има огромна стойност ", съобщи Пулев и разяснява дали половинката му Андреа ще пристигна в залата.

" Андреа сама си взема решение дали ще пристигна да ме гледа. Аз съм квалифициран и за мен не играе роля дали тя е на трибуните. Поне по този начин си мисля ", показа още българският боксьор и разкри дали мисли за възможния мач с Антъни Джошуа.

" Аз съм зодия телец и в тази зодия всичко е степенувано. Най-важното в този момент е този мач и в случай че го взема, тогава ще мисля за Джошуа. Ако мисля занапред, може да се разконцентрирам и може да стане всичко ", показа Кобрата и надъха българите.

" Българите би трябвало да са отворени към света, както са чужденците. Да имат повече самочувствие, тъй като българинът няма самочувствие, няма този дух, който би трябвало да има. Именно по тази причина съм аз - да подвигам духа на хората. Самият аз не съм дотам порядъчен, само че всичко зависи от разпоредбите и контрола ", приключи Пулев.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР