Над заместник-председателя на Парламента Веселин Марешки има политически чадър. Това

...
Над заместник-председателя на Парламента Веселин Марешки има политически чадър. Това
Коментари Харесай

Валентин Златев: Над Веселин Марешки има политически чадър

Над заместник-председателя на Парламента Веселин Марешки има политически чадър. Това сподели пред публицисти генералният шеф на „ Лукoйл “ Валентин Златев.

Днес Златев се яви на разпит в Специализирата прокуратура по сигнал на Марешки, който изиска държавното обвиняване да ревизира има ли над него политически чадър.

Златев сподели, че не се отхвърля от думите си за обтегнат над Марешки политически чадър.

„ Звездата на господин Марешки изгрява доста необичайно 2011 – 2012 година при финансовия министър Дянков – уточни Златев. – От този миг до момента той няма нито една завършила финансова проверка, няма нито една от инспекциите на Митниците, излезли с акт. Нещо повече, заместник-председател е на Парламента! И тук поражда главният въпрос, който към този момент е фундаментален – българската страна бори ли се против сивата стопанска система или се слива с нея. Ми, на следващия ден някой ще направи хляба по 10 стотинки и ще изиска да стане президент? Това е пазаруване на гласове в България! Това за какво не е разследвано? “

Веселин Марешки отхвърли.

„ Много се веселя, че Валентин Златев продължава да повтаря едно и също, че Марешки е проблем на тяхната страна – сподели той. – Да, аз съм проблем на тяхната страна. Радвам се, че съм проблем на тяхната страна, веселя се, че съм ги дисциплинирал “.

„ Ние на следващия ден ще внесем от асоциацията, фирмената асоциация, тъжба в Комисия за защита на конкуренцията, тъй като по информацията, с която разполагаме, господин Марешки и двете компании, с които се е занимавал с горива, едната е на 1,8 млн. на загуба, другата е на 13,1 млн. Това е чист, типичен дъмпинг “, сподели още Златев.

Според него с приемането на закона за горивата тези проблеми ще изчезнат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР