Над цялата страна днес облачността ще е по-често значителна и

...
Над цялата страна днес облачността ще е по-често значителна и
Коментари Харесай

Дъжд и силен вятър в почти цяла България

Над цялата страна през днешния ден облачността ще е по-често забележителна и на доста места от запад на изток ще превалява дъжд. Максималните температури ще са най-вече сред 8 и 13 градуса.
 iStock/Getty Images
Ще духа сдържан, след обяд и мощен стремителен вятър от запад-северозапад, с него по здрач температурите ще се намалят и през нощта против сряда в планинските региони дъждът ще премине в сняг, само че бързо ще спре.

Жълт код за мощен вятър с пориви до 24 м/с. е разгласен за съвсем цялата страна.

 iStock/Getty Images
По Черноморието облачността ще е забележителна и след обяд ще превалява дъжд, на повече места по северното крайбрежие. Ще духа сдържан, след пладне - мощен стремителен вятър. Максималните температури ще са сред 7 и 11 градуса. Температурата на морската вода е 6-8. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 iStock/Getty Images
В планините ще бъде прохладно. Ще духа плевел, по високите и открити елементи - до ураганен вятър от запад-северозапад. Облачността ще е забележителна и на доста места ще превалява сняг, под 1600 метра валежите ще са от дъжд. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 6, на 2000 метра - към минус 1 градус.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР