Над страната има разкъсана облачност, без валежи, температурите са положителни,

...
Над страната има разкъсана облачност, без валежи, температурите са положителни,
Коментари Харесай

Очаква ни топла седмица, слънце и дъжд ще се редуват

Над страната има раздрана облачност, без превалявания, температурите са позитивни, а насъбраният сняг се топи с цялостна мощ, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Днес ще бъде най-вече слънчево, а дневните температури ще бъдат сред 9 и 14 градуса, като по-високи ще са в Южна България. Издадено е предизвестие за повишение на речните равнища в резултат на интензивното снеготопене. В планините има висока заплаха от лавини. Гражданите да бъдат с нараснало внимание и към падащи ледени висулки от покриви на здания.

И в неделя ще бъде топло спрямо предните люти зимни дни. Сутрешните температури ще бъдат сред минус 2 и 3 градуса над нулата, а дневните сред 8 и 12 градуса, само че денем се чака да превали дъжд в някои региони.

В понеделник температурите едва ще се намалят и ще бъде най-вече облачно и още веднъж тук-там ще превали дъжд.

Във вторник – температурите още веднъж ще тръгнат нагоре и ще бъдат в необятни граници – от 2-4 градуса в Северна България до към 13 градуса в южните региони, още веднъж тук-там ще превали дъжд.

В сряда – 7 март, температурите още ще се покачат и още веднъж ще бъдат в необятни граници – в Северозападна България към 5 градуса, в Източна България сред 15 и 20 градуса, в Южна България – към 18 градуса, в Западна България към 12-15 градуса, ще има и повече слънце.

В четвъртък – 8 март, ще остане топло и слънчево, с температури сред 10 и 17 градуса.

В петък основна смяна на времето не се чака, ще има раздрана облачност, с температури още веднъж сред 10 и 17 градуса. И в събота и неделя ще се редуват и слънце, и облаци, само че ще остане без превалявания. Дневните температури ще бъдат сред 14 и 18 градуса. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР