Над София и други български градове вече се вее украинското

...
Над София и други български градове вече се вее украинското
Коментари Харесай

ЗЕЛЕНСКИ ДА ДОЙДЕ ЛИЧНО У НАС И ДА ПОЕМЕ ПЪЛНАТА НАЦИФИКАЦИЯ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ

Над София и други български градове към този момент се вее украинското знаме, паметника на Съветската войска става монумент на украинския воин за народна власт Степан Бандера, булеварди улици и площади се именуват на славните украински лъвове. Прекратяват се дипломатически връзки, късат се комплицирани стопански връзки, угнетяват се духове. В същото време нашия политически вид на украинския нацистки общ брой „Десен сектор“ направиха особено звено за надзор и неутрализация на неуместните, съвсем Гестапо. При тази обстановка предлагам Зеленски да пристигна персонално у нас и да поеме цялостната нацификация на българската нация, тъй като той най-малко има опит в тия работи. Мисля, че има здрава основа за подсилване на нацизма на Балканите и разрастване на нов фронт против неприятните руснаци.

Проблемът е, че след декларираната от Русия денацификация на Украйна, евреите по света в никакъв случай към този момент нямат да имат лична идентификация. Как по този начин стана, че тъкмо евреина Зеленски и други сходни са свързани с нацификацията на 43 милиона украинци аз не знам, само че последствиятна ще са жестоки. Винаги съм мислил, че денацификацията е право еврейско дело, само че се оказа, че ползите са по-силни от правилата! За страдание.

А какво ще се случи с българските национално-политически батальони, които взеха решение, че имат силата да нацифицират и България във военна конюнктура, мога единствено да предсказвам. Зная единствено, че против нацификацията у нас е работил Народен съд! Дано новия цвят на нацията, който се оформи и знае доста добре, да не попадне още веднъж в негови ръце. За това се апелирам!

Защото оттова нататък Бог високо, Цар надалеч! Сега е времето да се мисли.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР