Над пет години минаха, откакто феновете на „Под прикритие“ видяха

...
Над пет години минаха, откакто феновете на „Под прикритие“ видяха
Коментари Харесай

Няма край: Бахаров и Куката отново в смъртоносна хватка

Над пет години минаха, откогато почитателите на „ Под прикритие “ видяха за финален път Иво Андонов и Куката един до друг в паметния престъпен сериал на Българска национална телевизия. Разчитайки на тази братска връзка, продължението на най-успешния сръбски филм в последните 2 десетилетия „ Южен вятър “ този път обръща залога и изправя актьорите Захари Бахаров и Мариан Вълев един против различен.

„ Ускорение “, под какъвто надпис върви второто кинозаглавие от поредицата, прави ще българската си премиера относително късно (от 4 февруари). Филмът към този момент изгря по екраните в страни като Сърбия и Хърватия.

А даже още преди десанта на наша територия, той към този момент жъне по-големи триумфи от своя предходник. От международния боксофис „ Ускорение “ е събрал доходи от 2 561 775 $, сочи информация на „ Монитор “ в портала Box Office Mojo. Сумата е с над 196 хиляди $ по-голяма от общия международен боксофис на първия „ Южен вятър “ (2018).

Сценарият на премиерния филм нарежда добре познатия ни към този момент кадър на белградската автомафия Петър Мараш (Милош Бикович) в епицентъра на значима избавителна акция. Заедно с дясната си ръка – Бачо (Миодраг Радонич), потеглят по стъпките на изкушения от ъндърграунда по-малък брат Мараш – Ненад (Лука Гърбич). А по пътя ще би трябвало още веднъж да се изправят и против българската мафия.

И в „ Ускорение “ Аврамович внедрява сполучливо сюжетна линия, обвързвана със страната ни. Това му донесе триумф още с първия филм, където с присъединяване се разписаха Христо Шопов и Ивайло Захариев. Към актьорския състав се причисли и Александър Сано в сериала, а тук на екрана се появяват Бахаров, Вълев, Асен Блатечки, Мак Маринов и Руси Чанев.

Сянката на Димитър (Шопов) продължава да тегне над мафията и от двете страни на сръбско-българската граница и в „ Ускорение “. Въпреки че намира гибелта си, той е духът, който продължава да преследва огромния брат Мараш. И по пътя взима със себе си голям брой косвени жертви.

От другите клонове на българския ъндърграунд пък са ситуирани Бахаров (Кирил) и Вълев (Чавдар). А до момента в който единият от тях ще желае да стъпи в обувките на Димитър, другият ще сплоти сили със сърбите.

В „ Ускорение “ Бахаров е леден, все по този начин нечовечен, както феновете – и тук, и в западната ни съседка – го помнят още от „ Под прикритие “. Вълев, който почитателите и до момента назовават в резюме Куката, пък прави страхотна роля като „ приятелски “ водач на незаконната си формация.

Цялото българско наличие в действителност дава в допълнение тежест на „ Южен вятър 2 “, а по всичко проличава, че част от актуалните ни звезди могат да се завърнат и за идващите продукции от франчайза.
Свързани вести Куката и Андонов трепят в нов екшън ВИДЕО Край на играта: Цвети Стоянова завърши с Куката 20 кила от горната страна: Гавра с "толуп " жегна Захари Бахаров СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР