Над един милион лева ще струва лятната селекция на Левски.

...
Над един милион лева ще струва лятната селекция на Левски.
Коментари Харесай

Левски вади над милион за лятна селекция

Над един милион лв. ще коства лятната селекция на Левски. Конкретни финансови параметри към момента не са оповестени, само че сумата за привличане на играчи при всички положения ще надвиши милион, написа " Тема спорт ".

Около 300 хиляи евро ще отидат за Хали Тиам. Откупуване правата на отбранителния полузащитник стои на дневен ред пред шефовете на " сините ". Предстоят договаряния с унгарския МТК, откъдето Тиам бе взет чартърен тази зима. Той бе последното попълнение, само че през целия трансферен пазар бе предпочитана цел на треньора Делио Роси.

При позитивно развиване на нещата към Тиам, той ще получава заплата от порядъка на 15 хиляди евро на месец. Не е изключено сътрудниците му да изискат и пари на ръка, тъй че даже Левски да смъкна от сумата за МТК, крайната сметка за него при всички положения ще приближи 300 хиляди евро.

Така на процедура Тиам ще се води като ново попълнение за Левски през лятото. Освен това треньорското управление желае наложително нов вратар, и то подобен, който незабавно да заиграе като титуляр. Ясно е, че доверието към Божидар Митрев е снето дефинитивно и макар че тази пролет той подписа ново двегодишно съглашение, ще бъде запаса. Засега е несъмнено, че новият вратар на Левски ще бъде от чужбина. А треньорите на отбора имат оферти от разнообразни сътрудници за над 15 вратари, огромна част от които свободни сътрудници.

Без разискване са претенциите на Делио Роси и за още един бек и централен нападател. Едва откакто се изяснят тези покупко-продажби, ще се мисли за преотстъпване или разлъка с някой всред Станислав Костов, Серджиу Буш и Ривалдиньо.

Освен за Тиам Левски може да си разреши да заплати прехвърляния единствено най-много на още един състезател. Но с комисионите на сътрудници и пари при автограф на ръка касата на " Герена " ще олекне с над 500 хиляди евро./gol.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР