Над бъдещето на Антони Марсиал в Манчестър Юнайтед все повече

...
Над бъдещето на Антони Марсиал в Манчестър Юнайтед все повече
Коментари Харесай

Арсенал катурва традицията чрез Антони Марсиал?

Над бъдещето на Антони Марсиал в Манчестър Юнайтед от ден на ден и повече надвисва сянка на подозрение. Агентът на футболиста призна, че не може да подсигурява оставането на своя клиент при „ алените дяволи”, а съгласно авторитетният английски всекидневник „ Индипендънт” Арсенал с наслада ще се възползва.

22-годишният състезател дойде напълно млад на „ Олд Трафорд”, а платените за него на Монако 36 милиона паунда (с алтернатива да доближат д 56,7 милиона) го трансфораха в най-скъпия младеж в историята на футбола. Въпреки инвестицията единствено в първия си сезон Марсиал играеше постоянно, а от този момент насам води нестихваща борба за одобряването си измежду титулярите. Привличането на Алексис Санчес при започване на тази година в допълнение утежни обстановката на френския футболист, защото усили конкуренцията по крилата (а таман там Моуриньо избира да употребява Марсиал).

Ювентус настава за нападател на Юнайтед

По време на договарянията за Санчес, Арсенал прояви интерес към някогашния състезател на Монако, само че в последна сметка се задоволи с Хенрих Мхитарян в бартерната договорка. В същото време е мъчно да се твърди, че Марсиал е цялостен неуспех в Юнайтед, защото има 36 гола и 27 асистенции в 127 срещи. Привличането на сходен футболист би се приело добре на „ Емиратс”, където почитателите още помнят с мъка прехвърлянето на Робин ван Перси в посока Юнайтед. Ако върнем лентата още по-назад, изпъква и казусът с Анди Коул, който се трансформира в легенда за "чевените дяволи ". В този случай обаче е редно да се означи, че Коул не остави особена диря при "топчиите ".

Моуриньо гони има-няма цялостен тим от "Олд Трафорд "

Не е изключено упорството на Марсиал най-накрая да се изчерпи и той да потърси ново премеждие. От думите на неговия сътрудник Филип Ламболей излиза наяве, че геният скоро би трябвало да взима значимо решение. „ Дали Марсиал ще остане в Юнайтед? Към момента не мога да разкрия нищо по този въпрос”, съобщи Ламболей. „ Неговата цел до края на сезона е да завоюва ФА Къп и да се утвърди с Манчестър Юнайтед на второто място във Висшата лига.”

На Острова настойчиво се приказва, че мениджърът Жозе Моуриньо ще извърши огромна чистка в редиците на тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР