Над 920 души от община Монтана ще получат пакетирани храни

...
Над 920 души от община Монтана ще получат пакетирани храни
Коментари Харесай

Над 500 доброволци доставят храна на нуждаещите се в Монтанско

Над 920 души от община Монтана ще получат пакетирани храни преди Великден, заяви кметът Златко Живков.
Дарителите за обществения патронаж се усилват. Евгени Генов, притежател на компанията „ Гушанска боза”, ще обезпечава за възрастните хора обичайна напитка през идващите три седмици. Един от непрекъснатите донори на общината доцент Борислав Великов се включва с 1 000 лв. в акцията.
През последния месец хората, които обслужват патронажа са се нараснали до 510. За да стигне храната до всички нуждаещи се в града и селата, в това число и великденските пакети, 23 медицински сестри и фелдшери от детските градини и учебните заведения ще работят в патронажа. Близо 100 души са декларирали, че желаят да бъдат доброволци посочи още Живков.
Остават дежурствата в общинското дружество „ Чистота” през почивните дни. В региона на театъра и комплекс „ Житомир” са обособени 65 нови паркоместа. Продължава преасфалтирането на улици, настоящ и главен ремонт на здания в града и селата. Храма в село Войници е съвсем подготвен. Кметът Живков и Видинският митрополит Даниил са възнамерявали неговото освещаване след края на изключителното състояние.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР