Над 80% от анкетираните са изключително горди от това, че

...
Над 80% от анкетираните са изключително горди от това, че
Коментари Харесай

Българите горди с историческото минало, срамуват се от Възродителния процес

" Над 80% от интервюираните са извънредно горди от това, че са българи, само че главните аргументи за своята горделивост те откриват в събития в предишното. Почти никакви учредения не се откриват в сегашното ", заяви пред Доньо Димитров, изпълнителен шеф на JTN Research. Компанията е провела със лични средства анкета измежду 2015 български жители.

Повод за позор за близо 90% от запитаните са печалните събития към Възродителния развой, а отвън съответно посочени събития - усещането за дълбока корупция и обърканост.

В най-малка степен българите са самоидентифицират като европейци. Повече се разпознават със фамилията и родното си място, демонстрира още изследването.

" За нас най-малката единица на непоклатимост е фамилията. "

Заради големия размер конфликтираща информация в публичното пространство не можем да се възприемем като европейци, счита Доньо Димитров. По думите му разнообразни фактори в обществото се пробват в допълнение да ни объркат и разединят. 

С напредването на технологиите се пропагандират много поляризирани отзиви. Модерният актуален човек не е снабден с инструментите да се оправи с този водопад от информация, който ни залива ежеминутно, уточни още Димитров.

Под 15% от интервюираните показват като значими обществени интензивности, които изискват обособяване от персоналното време, излиза наяве още от изследването.

" На над 80% от хората не им се занимава. "

Близо половината от запитаните са съгласни, че политиците са тъкмо отражение на народа и са такива, каквито са българите

Около 60 на 100 считат българите за толерантни към други народности, само че в същото време малко над 60% споделят – " България е единствено за българите ", в което има несъгласие, означават още от JTN Research.

" Явно сме толерантни към други народности, стига те да си стоят у тях ", разяснява Доньо Димитров в предаването " Преди всички ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР