Над 80 акта и 240 фиша са съставени за ден

...
Над 80 акта и 240 фиша са съставени за ден
Коментари Харесай

Над 80 акта и 240 фиша са съставени за ден от полицията за нарушения по пътищата

Над 80 акта и 240 фиша са формирани за ден от полицията за нарушавания по пътищата, заяви старши контрольор Любомир Апостолов.

От през вчерашния ден общо 46 екипа на „ Пътна полиция " правят линеен надзор за съблюдаване на Закона за придвижване по главните пътни посоки и автомагистралите.

Екипите на пътна полиция реализират обединен надзор. Превенцията е за определяне на нападателни водачи на пътя както и такива, които подхващат погрешно изпреварване, рискови маневри, изясни Апостолов.

„ Преди минути приключи нашето дежурство, откогато е тече акцията имаме формирани над 80 акта са за определяне на административно нарушаване и над 240 фиша. Имаме 5 броя открити акта за водачи, използвали наркотични субстанции с позитивен тест и имаме 3 броя акта, открити при водачи, които са дали отвод да бъдат тествани за приложимост на наркотични субстанции и техните аналози. Също по този начин имаме 3 броя акта над 1.2 промила в издишания въздух в апарата и един лидер, който е отказал да се тества с техническо средство за приложимост на алкохол ", сподели той.

В акцията са се присъединили и служители на реда с цивилни коли.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР