Над 69 тона пластмасови капачки са събрани и предадени за

...
Над 69 тона пластмасови капачки са събрани и предадени за
Коментари Харесай

Над 69 тона капачки са събрани в благотворителната кампания за закупуване на медицинска апаратура

Над 69 тона пластмасови капачки са събрани и предадени за преработване от началото на благотворителната акция "Аз имам вяра и оказвам помощ " през 2015 до в този момент. Със средствата от тях са закупени и дарени пет медицински апарата. Това заяви през днешния ден в Разград основателят на акцията и ръководител на Сдружението "Аз имам вяра и оказвам помощ " Владислав Николов.

Той благодари на управлението на общината, както и на всички хора от Разград, че са също дейни и работят за положителната концепция и реализирането на акцията. Кметът доктор Валентин Василев съобщи, че в инсталирания до районната библиотека резервоар за събиране на капачки ще бъде сложена и специфична осведомителна табела за акцията. Благотворителната самодейност ще бъде показана също и във всички учебни заведения и детски градини на общината.

Д-р Василев и Николов разясниха и осъществената в обществената мрежа корист с благотворителната самодейност. Те обясниха, че фотография от профила на сдружението, оповестена с признателност към кмета на Разград и зам.-кмета Галина Георгиева е употребена в разградска фейсбук група, с преобразен текст с отрицателна устременост към общината. Ръководството на община Разград и представителите на сдружението разясниха, че са срещу подправените вести и злоупотребата с истината. Те приканиха личността, разгласила фотографията, да се извини обществено за това, че намесва една благотворителна акция, в която вземат участие хиляди хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР