Над 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по

...
Над 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по
Коментари Харесай

Звезден блясък, стил и красота белязаха Фестивала на Модата и Красотата във Варна

Над 600 посетители станаха очевидци на величествен фешън театър по време на петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата, който се организира преди броени дни в морската ни столица.

Домакин на събитието бе комплекс Морско казино, а уредник - Модна Агенция VIP FASHION GROUP.

Двудневния конгрес, извършен с финансовата поддръжка на Национален Фонд Култура, впечатли присъстващите с приказност от мода, искра, жанр и хубост, а дизайнерските сбирки на български и непознати марки провокираха бурните овации на феновете на висшата хармония.

Лице на Фестивала на Модата и Красотата 2022 бе ослепителната Стефани Карова - Мис Варна 2021, а като специфични посетители на подиума дефилираха топ модела и носителка на титлата  Best Model Of The World 2011 - Ива Атанасова и ослепителната  Габриела Кирова  - Мис България 2016-та. В ролята на водещ влезе известният артист Симеон Лютаков, а виртуозните осъществявания на  танцовите двойки - Джузепе Ло Джудиче  -  Ариша Головачова и Степан Ротар  - Надя Подзелинска от състезателен клуб " Черно море “, носители на десетки интернационалните награди, очароваха присъстващите на събитието.

Истински възторг измежду присъстващите провокираха бутиковите официални  и булчински рокли, сътворени от надарени дизайнери.

Участие във Фестивала взеха и най – дребните модели на организация VIP FASHION GROUP, които участваха в представянето на сбирка за майки и дъщери.

По традиция, уредниците на Фестивала на Модата и Красотата предоставиха опция за изява и на възпитаници от Професионалната гимназия по текстил и фешън дизайн във Варна, както и студенти от катедра “Изкуства " към Варненския свободен университет, които показаха тематични авторски сбирки.

Тази година събитието се организира с финансовата поддръжка на  Национален Фонд Култура.

И тази година по време на стилния конгрес, екипът на VIP Fashion Group провежда благотворителна лотария, приходите, от която бяха дарени на осемгодишния Гоги и шестгодишната Даная от Варна, които се нуждаят от средства за лекуване в чужбина.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР