Над 600 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по

...
Над 600 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по
Коментари Харесай

Броени дни до най-грандиозното и очаквано събитие в морската ни столица - церемонията за избора на Мис Варна 2022

Над 600 посетители ще станат очевидци на дълго чакания театър във връзка седемнадесетото издание на влиятелния конкурс за хубост " Мис Варна ", готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, уредник и продуцент на събитието.

Церемонията ще се състои на 25 август в лятната градина на комплекс " Морско казино " от 21.00 часа, където измежду двадесет и две варненски хубавици ще бъде определена " Мис Варна " 2022.

По традиция победителката ще показа морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на септември месец.

В ролята на водещи ще влязат световноизвестния оперен бас Деян Вачков и оперната прима Илина Михайлова, които ще зарадват присъстващите с осъществявания на известни оперни арии.

Повече от три месеца специалисти работят по плановете за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто.

Колекциите за първи и втори тур на състезанието са основани особено за участничките в него от надарените дизайнерки - Весела Василева - Veteida /І тур/ и Радостина Илиева и Галя Долапчиева – брачен бутик Alegra /ІІІ тур/, а аксесоарите към роклите са направени от Radapola. Във втория решителен тур миските ще дефилират с бански костюми на Avangard, а обувките се вършат по поръчка от дизайнерите на Sara Pen.

И тази година присъстващите ще станат очевидци на една ексцентрична хореография и гръмък стайлинг на миските, а истинските превъплъщения на професионалните танцьори от балет " Арт Денс " и двадесет и дветте претендентки за купата " Мис Варна " ще пренесат многочислената аудитория в един свят, зависим само и единствено на Нейно Величество - Красотата!

За прическите на всички участнички в състезанието ще се погрижат топ коафьорите от Christian of Roma, а грима ще е дело на екипа на гримьорката Кристина Славова - Mascara. 

Освен купата " Мис Варна " 2022 ще бъде излъчена и " Мис Интернет Варна " 2022. Гласуването за нея започва на 15 август и ще завърши след третия финален тур.

По време на събитието ще бъде извършена благотворителна лотария, приходите, от която ще бъдат дарени за лекуването на осемгодишния Гоги и шестгодишната Даная от Варна, които се нуждаят от средства за трансплантация на стволови кафези.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР