Над 60 доброволци се включиха в кампанията за съпричастност към

...
Над 60 доброволци се включиха в кампанията за съпричастност към
Коментари Харесай

Над 60 доброволци участваха в кампания „Синьо сърце“

Над 60 доброволци се включиха в акцията за съпричастност към жертвите на трафика на хора „ Синьо сърце “, която се организира за пета поредна година. Инициативата е на дирекция „ Превенции “ към Община Варна и Местната комисия за битка с трафика на хора.

На информативен щанд, ситуиран на входа на Морската градина, младежите разясняваха рисковете, свързани с закононарушението „ трафик на хора “, за повишение чувствителността на обществото към жертвите и непоносимост към причинителите. В знак на съпричастност варненци и гостите на града изписваха на особено готови табла послания в поддръжка на жертвите. Шест мобилни екипа раздаваха превантивни материали, балони, значки и ключодържатели с логото на акцията и си вършиха фотоси в рамки „ синьо сърце “.

„ Синьо сърце “ е интернационален знак на акцията, определен от Организация на обединените нации, който припомня за студените сърца на хората, извършващи закононарушението трафик на хора и за тъгата на жертвите им, обясниха от дирекция " Превенции ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР