Над 59 000 заразени с коронавирус за ден са регистрирани

...
Над 59 000 заразени с коронавирус за ден са регистрирани
Коментари Харесай

Турция с рекорден брой заразени за ден с коронавирус

Над 59 000 инфектирани с ковид за ден са регистрирани в. За същия интервал има над 270 смъртни случая, а над 52 000 заболели са се излекували за денонощие.
Общо 59 187 случая, в това число 2723 симптоматични пациенти, са доказани в цялата страна. Това е най-високият дневен брой новозаразени в страната от началото на пандемията, оповестиха турските здравни управляващи. 
 Заради COVID-19 Русия лимитира самолетните полети с Турция Заради COVID-19 Русия лимитира самолетните полети с Турция
От 15 април ще бъде въведена възбрана за чартърни полети от Русия до Турция, оповестиха от оперативния щаб за битка с разпространяването на...
Общият брой на случаите в Турция сега е над 3,96 милиона, до момента в който общо починалите в цялата страна доближиха 34 455 при 273 смъртни случая през последния ден. Броят на пациентите с COVID-19 в сериозно положение се е нараснал до 2951.
По-рано държавното управление разгласи двуседмично блокиране, с цел да ограничи внезапното нарастване на заразяванията в Турция. Новите ограничения ще бъдат приложени от сряда вечерта и ще продължат през първите две седмици от свещения месец на мюсюлманите Рамадан, съобщи президентът Реджеп Тайип Ердоган след съвещание на кабинета, представен от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР