Над 500 врачани изпратиха отворено писмо до институциите отговорни за

...
Над 500 врачани изпратиха отворено писмо до институциите отговорни за
Коментари Харесай

Врачани в отворено писмо до институциите: Запълнете поне фаталната дупка на пътя край Скравена


Над 500 врачани изпратиха отворено писмо до институциите виновни за поддържане на пътищата в страната. Поводът е тежката злополука край Скравена на 22 август т.г. Ето какво пишат гневните хора:

Отворено писмо:

ДО МИНИСТЪРА НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО – СОФИЯ

ДО ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА СОФИЯ

ДО ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ВРАЦА

ДО РЕГИОНАЛНАТА ДИРЕКЦИЯ „ АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ “ – СОФИЯ ОБЛАСТ

ДО ОБЛАСТНО ПЪТНО УПРАВЛЕНИЕ НА „ АГЕНЦИЯ ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА “ – СОФИЯ

ДО ОБЛАСТНО ПЪТНО УПРАВЛЕНИЕ НА “ АГЕНЦИЯ ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА “ – ВРАЦА

ДО СЕКТОР „ ПЪТНА ПОЛИЦИЯ “, СЕКТОР „ ОХРАНИТЕЛНА ПОЛИЦИЯ “ И СЕКТОР „ РАЗСЛЕДВАНИЯ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Пожарна охрана ТРАНСПОРТА “ ПРИ ОД НА Министерство на вътрешните работи – СОФИЯ

Илиян Нисторов
Илиян Нисторов
На 22.08.2022 година вечерта след 18.00 ч. стана злокобна злополука на моста сред село Новачене и село Скравена, в която свиреп пострадаха един от най – дългогодишните управленци в опазването на здравето на Враца, доктор Григор Томов и неговите спътници.

По случая, се шумтя в медиите към 3 дни, като за всяко знамение в България и то не с цел да се позволи огромния проблем на Северозападна България – пътя от Ботевград до Мездра ( дружно с ремонт на краткотрайните сектори по които има големи трапове застрашаващи придвижването на всички участници в придвижването ), а да се търси “ под вола теле “ към това кой, кой е и какво е правил по това време там.

Ние над 500 врачани, постоянно пътуващи по трасето Враца – София и назад, се обръщаме към Вас, като виновни фактори не с цел да обясняваме, по какъв начин би трябвало да пътуват водачите на МПС по трасето, нито да питаме има ли пари за градеж на новия път. Искаме неотложно да бъде запълнена дупката ( трапа ) до този злощастен мост, както и всички дупки по трасето, тъй като ние мрем крепко, а Вие не можете да покажете, какви би трябвало да са организацията, координацията, връзката и контролът сред институциите по този проблем.

Убедени сме на този стадий, че те не са своевременни, не са с единни правила, не са със общоприети оперативни процедури, не са с съответно систематизиране на отговорностите по тази причина мрем по пътищата повече в сравнение с при война или в “ Ковид “ рецесия ….

Умоляваме Ви за незабавни дейности по ремонта на дупките и да задействате незабавно Областните проекти за отбрана при бедствия и Националната система за ранно предизвестие и обявяване /НСРПО/за цялото трасе от Ботевград до Мездра в противоположен случай ще преминем към ефикасни протестни дейности в това число безучастие в изборите на 02.10.2022г. по Ваша виновност.

П.П. Прилагам фотография на злощастната дупка, която стана причина за съдбовния случай на 22.08.2022г.и която към момента не е оправена.

За представител на обеззверените участници в придвижването по пътя Враца – София:

Илиян Нисторов

гр.Враца, ул. “ Стоян Заимов “ 16, АП.6

GSM: 0888 / 871 802
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР