Над 50 доклада ще обсъди Столичният общински съвет (СОС) на

...
Над 50 доклада ще обсъди Столичният общински съвет (СОС) на
Коментари Харесай

Над 50 доклада ще обсъди Столичният общински съвет на редовното си заседание

Над 50 отчета ще разиска Столичният общински съвет (СОС) на постоянното си съвещание, което стартира в 10:00 часа съгласно дневния ред, оповестен на уеб страницата на Съвета.

Сред тематиките, които общинските съветници ще обсъдят и гласоподават, са отчет на заместник-кмета Надежда Бачева и общинските съветници Веселин Калановски, Симеон Ставрев и Бойко Димитров по отношение на партньорство сред Столичната община и фондация " Венцислав Янков " и съфинансиране в размер на 27 485 лв. за подкрепяне на младежи и деца - надарени пианисти от обществено слаби фамилии и със специфични потребности, за присъединяване в обучителни действия за 2024 година.

СОС ще прегледа отчет на общинския консултант Карлос Контрера за основаване на краткотрайна комисия на СОС за разбор на активността на общинското дружество " Гробищни паркове " за интервала 2019-2023 година

Съветът ще разиска и предложение на зам.-кмета по превоз Илиян Павлов и общинските съветници Борис Бонев, Андрей Зографски и Гергин Борисов за въвеждане на нова трамвайна линия №15 сред ж.к. " Бъкстон " и метростанция " Витоша ".

Столичната община да задържи минералната баня в кв. " Горна баня " и незабавно да я ремонтира, оферират в отчет до СОС общинските съветници от групата на " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) Цветелина Симеонова-Заркин и Димитър Петров.

Общински съветници оферират СОС да разпореди на кмета на Столичната община да договаря с управлението на Народното събрание и Министерството на защитата за обезпечаване на свободен достъп на жители до парка на резиденция " Лозенец ".

Части от Антична Сердика и архитектурното завещание на София да бъдат показани посредством триизмерни осведомителни детайли като за задачата бъде проведен живописен конкурс, който да създаде визиите, оферират в отчет до Съвета общинските съветници от " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) Гергин Борисов и Росица Николова.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР