Над 450 любители кулинари се включиха в инициативата на „Нестле

...
Над 450 любители кулинари се включиха в инициативата на „Нестле
Коментари Харесай

51 рецепти от български родители в безплатна книга за детско балансирано хранене на Нестле България - slava.bg

Над 450 фенове кулинари се включиха в самодейността на „ Нестле за по-здрави деца “ за основаването на българската кулинарна книга за детско уравновесено хранене
Приключи събирането на обичани детски предписания, благодарение на които програмата „ Нестле за по-здрави деца “ на Нестле България издава безвъзмездна българска кулинарна книга за детско уравновесено хранене. В първия стадий на самодейността се включиха над 450 родители от цялата страна, които споделиха с Нестле своите потребни предписания - от неустоими десерти до питателни и разнородни вечери.
Част от самодейността са и основателят на микро пекарна и занаятчийски сладолед Савина Николова и кулинарните блогъри Теодора Титова, Венета Романски и Никол Кунева. Те бяха измежду първите, които показаха своите уравновесени детски предписания за кулинарната книга на „ Нестле за по-здрави деца “.
51 от най- уравновесените предписания откриха своето място в кулинарната книга на „ Нестле за по-здрави деца “ и подкрепиха задачата на Нестле България за създаване на просвета на уравновесено хранене измежду българските деца. Рецептите бяха селектирани от специалисти-нутриционисти на база съставки, количество и метод на подготвяне, както и използването на правилата на „ Порция Баланс “ - метода на Нестле за правене на питателно и разнообразно детско меню.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР