Над 40 сигнала за паднали дървета и клони са обработени

...
Над 40 сигнала за паднали дървета и клони са обработени
Коментари Харесай

Всички екипи на ОП „Градини и паркове” работят по отстраняване на щетите в Пловдив

Над 40 сигнала за паднали дървета и клони са обработени от Оперативна програма „ Градини и паркове ”, заяви шефът на общинското дружество Антон Георгиев.
Прочетете още
„ Към момента работят всички налични групи резачи. Приоритетно отстраняваме паднали клони и дървета от пътните платна и тротоарите, както и рискови пречупени клони ”, посочи Георгиев. Той добави, че всички механически ръководители са на терен с бригадите си и извличат клони от улиците и тротоарите. Почистват се спирките от всеобщия градски превоз.

„ Приемаме, записваме, степенуваме и отработваме сигналите. Днес основната задача е да отворим пътищата и тротоарите ”, сподели още шефът на Оперативна програма „ Градини и паркове ”.

Според специалистите фактът, че листопадът не е завършил изцяло, интензивните дъждове и комбинацията от влажен сняг и мощен вятър са причина за броя на пречупените дървета и клони.

Има провали и по младите фиданки, като сега задачата е да се олекотят короните им, с цел да се предотвратят нови вреди.

Сигнали за рискови пречупени клони и дървета може да се подават на дежурния телефон на Оперативна програма „ Градини и паркове ” 032/624 301.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР