Над 40 000 нарушители са засечени от Пътна полиция да

...
Над 40 000 нарушители са засечени от Пътна полиция да
Коментари Харесай

Над 40 000 души засечени да шофират с превишена скорост за 4 дни

Над 40 000 извършители са засечени от " Пътна полиция " да карат с превишена скорост от началото на акцията, която стартира при започване на седмицата и се организира в цялата страна.

Има случаи на фрапиращи нарушавания. Например преди ден лидер е минал в региона на обитаемо място със 177 км/ч., прецизираха от Министерство на вътрешните работи.

От " Пътна полиция " допълниха, че акцията ще продължи, а резултатите ще бъдат систематизирани след нейния край.

От среднощ в цялата страна се организира и 24-часова интензивна интервенция за надзор на скоростта в цялата страна. Главен контрольор Лъчезар Близнаков посочи, че за надзор на скоростните режими се употребяват камери. От " Пътна полиция " отхвърлиха да уточнят техният брой, както и броят на екипите.

" 24-часов маратон за надзор на скоростта от началото на денонощието. Абсолютно всички механически средства за надзор на скоростта са по пътната мрежа в цялата страна. Използваме и пътища, сектори, които не са толкоз натоварени. Нека жителите да знаят, че надзор има безусловно на всички места - по всички пътища, даже сред дребните обитаеми места. Местата не са инцидентни. Това са места, определени след осъществени разбори от наша страна, при които са зародили пътно транспортни катастрофи в резултат на превишена или несъобразена скорост ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР