Над 3000 пловдивчани изпълниха местата на Античния театър, за да

...
Над 3000 пловдивчани изпълниха местата на Античния театър, за да
Коментари Харесай

Лили Иванова вдигна 3000 пловдивчани на крака на Античния, утре – ново шоу

Над 3000 пловдивчани извършиха местата на Античния спектакъл, с цел да се насладят на концерта на Лили Иванова. Примата на българската сцена и „ Li Orchestra “ развълнуваха публиката с осъществяванията си. През целия концерт публиката бе на крайници на античното оборудване, като безусловно няма къде да хвърлиш игла. Хора, които не са съумели да си купят билет, слушат концерта от оградите.
Прочетете още
Освен през днешния ден, Лили Иванова има концерт на Античния спектакъл и на следващия ден, като това се случва за първи път. Причината е големия интерес, като са продадени над 6000 билета.

Пловдивската аудитория още веднъж чу шлагерът " Ветрове ". Той е напълно с нов аранжимент, дело на известния пловдивски музикант Ангел Дюлгеров. " Студ " и " Животът " са песни, които Лили Иванова извършва още веднъж в Националното турне 2022, добави Недеков.

„ Li Orchestra “ са в състав: Ангел Дюлгеров, който извършва солата на китара, Орлин Цветанов на цигулката, Огнян Енев - на пиано, на тромпет и саксофон. На контрабас и бас китара е Веселин Веселинов, Росен Ватев – на ударните и перкусии, Иван Йорданов - Чери - китари и трио LaTiDa.

Националното турне на Лили Иванова, стартира в родния ѝ град Кубрат на 14 април и ще продължи до края на годината. След Пловдив турнето продължава на 24 август в Пазарджик. През октомври Лили Иванова ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември - в Шумен, Русе, Добрич. Кулминацията на турнето е в София на 4 декември.







Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР