Над 3000 културни реликви са успели да намерят археолозите по

...
Над 3000 културни реликви са успели да намерят археолозите по
Коментари Харесай

Гробница в Анхуей разкри множество древни музикални инструменти

Над 3000 културни реликви са съумели да намерят археолозите по време на разкопки в гробницата Ууанду в източната китайска провинция Анхуей, оповестява Китайската администрация за културно завещание.

По-рано тази година Администрацията за национално културно завещание удостовери, че гробницата е най-голямата и най-ценна, датираща от преди повече от 2200 години по време на интервала на Воюващите царства (475 пр.н.е.-221 пр.н.е.). Гробницата е принадлежала на владетелите от страната Чу.

Разкопките на четири странични камери на север и запад от централната гробна камера са приключени, а сега се работи по две спомагателни камери на юг и изток.

Реликвите, открити в северните камери, се състоят най-вече от антични музикални принадлежности. Другите погребални камери са съхранявали бронзови съдове, лакирани дървени предмети и още доста скъпи реликви.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед19457Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед9889 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед11479 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед104382Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16718 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед104382Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78637 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР