Над 300 литра алкохол без акцизен бандерол иззеха служители на

...
Над 300 литра алкохол без акцизен бандерол иззеха служители на
Коментари Харесай

Конфискуваха над 300 литра домашна ракия в Дулово

Над 300 литра алкохол без акцизен бандерол иззеха чиновници на Районното полицейско ръководство в Дулово. Това е станало по време на полицейска интервенция, извършена през вчерашния ден на територията на града, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Силистра.

В изискванията на необходимост към 12:30 часа е подхванато претършуване на частен парцел, благосъстоятелност на 37-годишен мъж. При появяването на служителите на реда, в опит да им попречи да изпълнят отговорностите си по работа, брачната половинка на притежателя изляла доста количество от съдържащ се в пластмасов бидон алкохол, след което била арестувана. При претърсването са открити три бидона високоалкохолна течност с присъщ аромат на ракия, създадена и съхранявана без съответно позволение и за разпространяване. Допълнителни девет щайги бутилиран алкохол били открити в таванско помещение на къщата.

Алкохолът е конфискуван и е на предпазване в Районното ръководство - Дулово. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР