Над 30 души от екипа на сериала Откраднат живот твърдят,

...
Над 30 души от екипа на сериала Откраднат живот твърдят,
Коментари Харесай

Част от екипа на Откраднат живот отрича Диана Димитрова да е бита. Тя смята, че се опитват да я дискредитират

Над 30 души от екипа на сериала " Откраднат живот " настояват, че не са виждали върху актрисата Диана Димитрова да е нанасян побой или тя да е имала следи от подобен. Позицията, изпратена в отворено писмо до медиите, е по отношение на изказванията на Димитрова, че преди 5 години е била от страна на нейния сътрудник Юлиан Вергов.

Част от екипа на продукцията отхвърля това да се е случвало и споделят, че са били очевидци на вербален спор, само че не и на физическо принуждение.

" Никой от нас не е забелязал, в този и идващите дни, каквито и да било пострадвания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било принуждение върху актрисата. Снимачният развой не е бил спиран, заради влошено физическо или здравословно положение на който и да било от участниците в сериала. Също по този начин не е търсена или давана лекарска помощ ", се споделя в позицията.

Зад нея застават общо 31 души от екипа на сериала, измежду които двама изпълнителни продуценти, само че нито един артист.

От своя страна, Димитрова отговори на тяхната реакция и я назова " подправена информация ", която цели да я дискредитира. По думите ѝ, 20 от въпросните хора не са били на работа в деня на случая. Тя дава и фотография от снимачната стратегия на въпросния ден - 14 ноември 2017 година, с която демонстрира това и изяснява, че графикът се изпраща до всички, които би трябвало да участват на снимачния ден.

За случая с възможен побой над актрисата стана ясно през ноември 2022 година, когато самата тя написа обява във Фейсбук за случилото се. Разказът на Димитрова разказва по какъв начин нейният сътрудник (Юлиан Вергов - разпознат по-късно от правосъдните документите) я е сграбчил, блъснал я в стената и мощно я избутал, при което тя е паднала върху близката дъска за гладене. След това той се доближил към нея и я е изритал.

Вергов отхвърля това да се е случвало и споделя, че думите му могат да потвърдят " тридесет души снимачен екип ". Преди случката двамата са имали спор поради телефонен диалог от предходната вечер, от който Вергов останал обиден.

След обществените самопризнания прокуратурата се самосезира, само че досъдебно произвеждане поради липса на задоволително доказателства.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР