Над 21 милиона мобилни абонати и 840 000 стационарни телефонни

...
Над 21 милиона мобилни абонати и 840 000 стационарни телефонни
Коментари Харесай

The Epoch Times: Китай закрива 21 милиона мобилни абонати?

Над 21 милиона мобилни клиенти и 840 000 стационарни телефонни клиенти в Китай са закрити през последните три месеца, като това сочат формалните данни на управляващите в Пекин. 
За закриването на клиентите може да са съдействали смъртни случаи вследствие на разпространяването на новия ковид, разкри следствие на изданието The Epoch Times от 22 март 2020 г. 
Мобилните телефони са неотменна част от всекидневието в Китай: всички публични услуги като обществено и здравно обезпечаване, банкиране, лицево сканиране и различаване, са обвързани с мобилния номер. Почти е невероятно човек самичък да закрие мобилния си номер в Поднебесната империя.
Потребителите на мобилни телефони в Китай са намалели от 1600.957 милиона до 1579.927 милиона през последните три месеца, т.е. с 21.03 милиона. Стационарните клиенти са паднали от 190.83 милиона на 189.99 милиона, т.е. с 0.84 милиона, прецизира Китайското министерство на индустрията и осведомителните технологии (MIIT) на 19 март. През същия интервал година по-рано броят на клиентите бележи растеж. 
Подобна наклонност рапортуват трите мобилни оператори в Китай: " Чайна Мобайл ", " Чайна Телеком " и " Чайна Юником ". Те показват растеж в броя клиенти до декември 2019 година, само че имат внезапен спад през януари и февруари. В същото време китайското население в края на 2019 година е с 4.67 милиона души повече от 2018 година, и е достигнало 1.40005 милиарда души съгласно Националния статистически институт на Китай.
Спадът в стационарните телефонни клиенти може да се изясни със затварянето на дребни компании през последните месеци. Но спадът в мобилните клиенти - не.
Възможно ли е тогава закриването им да се дължи на това, че са били владеене на хора, умряли от ковид? " Ако даже единствено 10 % от мобилните телефони са закрити поради гибел на клиентите вследствие на COVID-19, тогава жертвите би трябвало да са 2 милиона ", споделя в следствието на медията Тан Дзинюен, специалист по китайската политика.
Подробности на български език за следствието ще откриете в превода на " Информационен център Фалун Дафа България ".
Вижте първоизточника на следствието тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР