Над 20 хиляди долара пръсна за ваканцията на любимия си

...
Над 20 хиляди долара пръсна за ваканцията на любимия си
Коментари Харесай

Радина пръска хилядарки по сина на Майкъл Джордан

Над 20 хиляди $ пръсна за ваканцията на обичания си Радина Анева. Годеницата на Джефри Джордан харчи луди пари за юбилея му.

Двойката отпътува на сантиментална почивка в най-тузарския комплекс на Бахамите–Баха Марна. Самата Радина разкри детайлности за изненадата с благопожелание в обществените мрежи.

„ Винаги обгрижваш всички към теб. Затова през днешния ден ти връщам този жест. Пожелавам ти да продължаваш да си сполучлив, а към теб да е мир и естетика. Забавлявай се, до момента в който те глезят, наслаждавай се на красивите гледки и любовта от фамилията ти! Честит 30-и рожден ден”, написа едрогърдата хубавица.

Луксозната отмора включва, също така пребиваване в специфичен петзвезден апартамент на Бахамите, неповторим аспект и куп други екстри. Най-хубавото е, че младите са имали опция да се радват на компанията на куп розови фламинго, написа България през днешния ден.

За двойката ваканцията бе комфортен метод да избягат от сватбения маратон, който им се постанова да преживеят. В последно време те са едни от най-канените посетители на всички сватби на заможните си другари.

Отделно Радина се оказа обсадена от почитатели на семейство Джордан. Откакто се разбра, че е сгодена за най-големия наследник на баскетболната легенда, фенове я затрупват с молби да се срещне с тях или да провежда срещи сред тях и Джефри.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР