Над 120 деца от 11 училищни отбора се включиха в

...
Над 120 деца от 11 училищни отбора се включиха в
Коментари Харесай

Над 120 деца се включиха в турнира 100 години Черноморец

Над 120 деца от 11 учебни тима се включиха в шампионата за Купа ''100 години Черноморец'' в Бургас.

Това беше първото събитие във връзка вековния празник на най-стария състезателен клуб в морския град.

Организаторите от ФК Черноморец (Бургас) бяха подсигурили награди, дарове и сувенири за всички участници, юбилейни фланелки, раници,както и кетъринг и минерална вода. Битките започнаха рано сутринта и демонстрираха, че в учебните заведения има доста качествени момчета с огромно бъдеще във футбола. Самите деца трансфораха шампионата на стадион Черноморец в празник на другарството, за което спомогна и правилното държание на всички участници на терена, както и на техните родители, които бяха изпълнили трибуните на подготвителните стадиони на шампионата. Както и във всеки шампионат, и тук имаше и спечелили.

Във финалния мач тимът на ОУ ''Елин Пелин'' се наложи над СУ ''Епископ Константин Преславски'' с 3:2 след осъществяване на дузпи, а постоянното време приключи 0:0. На трето място се класира тимът на СУ Петко Росен, а четвърти остана отборът на ОУ Братя Миладинови. За най-хубав вратар беше определен Христо Христов (СУ Петко Росен), а за най-полезен играч беше избран Стилян Гангаров - ОУ Братя Миладинови.

''Hа нас като управление на клуба и хора от Организационния комитет шампионатът сподели, че дребните футболисти са запалени от любовта към играта. Всички се забавляваха, тъй като се усещаха като вкъщи си на стадион ''Черноморец''. Това значи, че шампионатът няма да бъде случаен, а най-вероятно ще го създадем обичаен и ще се организира и в бъдеще, съобщи ръководителят на УС на Черноморец (Бс) Костадин Марков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР