Над 120 000 граждани на Република Северна Македония в качеството

...
Над 120 000 граждани на Република Северна Македония в качеството
Коментари Харесай

Каракачанов: Над 120 000 от Северна Македония в качеството си и на български граждани ще имат право да гласуват

" Над 120 000 жители на Република Северна Македония в качеството си и на български жители ще имат право да гласоподават на идните парламентарни избори ".
Това написа в своя Фейсбук профил вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.
", в които са записани всички български жители, са обществена информация и всяка българска община е длъжна по закон да обявява, физически и онлайн, всички имащи право да гласоподават - живеещи на нейната територия. Тези дни се разрових по уеб страниците на българските общини и незадълбочен взор върху оповестените изборни описи е задоволителен да се открият доста забавни имена, все на хора от Македония, придобили българско поданство въз основата на заявен от самите тях български генезис и самоопределящи се като етнически българи.

Сред инцидентните имена, на които попаднах са да вземем за пример:
Александар Николоски - записан в регион Средец - София,
Антонио Милошоски - записан в регион Възраждане - София,
Никола Мицевски - в Кюстендил,
Стефан Андоновски - Кюстендил,
Мария Андоновска - Благоевград,
Люпчо Димовски - Кюстендил,
Боян Стояновски - Благоевград,
Иван Йорданов - Кюстендил,
Игор Здравковски - Кюстендил,
Мария Петрушевска - Средец,
Даянчо Ефтимов - Благоевград,
Здравко Траянов - Благоевград,
Александар Пандов - Средец,
Петар Богойески - Оборище,
Филип Петровски - Средец,
Стевица Янева - Петрич,
 Вътрешна македонска революционна организация откри акцията си: За нас №1 постоянно е била и ще бъде България! (СНИМКИ) Вътрешна македонска революционна организация откри акцията си: За нас №1 постоянно е била и ще бъде България! (СНИМКИ)
" Доходи, семейство, сигурност. Вътрешна македонска революционна организация ще продължи да отстоява нормалността и в 45-ото Народно заседание. За нас №1 постоянно е била и ще...
Тало Груевски - Благоевград.
Има и още доста други, само че всеки, който желае, може и самичък да ревизира както за себе си, по този начин и за всяко друго лице, било то от Македония или не. Всеки може самичък да ревизира и кои са въпросните лица ", отбелязва Каракачанов.
" Разбира се, всяко съвпадане на имена с лица, заемащи управителни политически и публични позиции в Македония, е допустимо да е инцидентно. Ако обаче не е съвпадане и в случай че тези хора са тези, за които си мисля, уповавам се това също да е в реда на нещата. Иска ми се да имам вяра, че към този момент не е закононарушение против „ македонската чест “, в случай че македонски политик, държавник или негов непосредствен кръвен родственик се заявява свободно и като етнически българин без да бъде хулен, руган и подиграван за това. Знам, че на доста от тях не им е елементарно да се разкрият и обявяват обществено като българи, само че знам също, тъй като познавам персонално някои от тях, че те си милеят скрито за Майка България и бленуват за, както е споделил великият водач на Вътрешна македонска революционна организация Тодор Александров, „ обединяването на целокупното българско племе “.
Освен право на глас, всички тези „ видни “ македонски българи, както и останалите над 120 000 български жители в Македония, имат и право на гратис имунизиране против COVID-19, както и еднакъв достъп до здравната система на България и на целия Европейски Съюз. Това е същинската взаимност на родината България към своите многочислени жители - българи, живеещи както в Македония, по този начин и на всички места по света.
А хората от описите, освен цитираните нагоре, приканвам да гласоподават с бюлетина номер 1 за същинското Вътрешна македонска революционна организация! ", приключва Красимир Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР