Над 12 000 души пяха и аплодираха примата на българската

...
Над 12 000 души пяха и аплодираха примата на българската
Коментари Харесай

Лили Иванова: Пловдив си е Пловдив!

Над 12 000 души пяха и приветстваха примата на българската сцена Лили Иванова, видя  Plovdiv24.bg.  Инфарктна обстановка едвам не помрачи концерта на нощес, т.

Припомняме, че Лили Иванова организира концерти в Пловдив в две следващи вечери на Античния спектакъл, който безусловно се пръскаше по шевовете от хора. Вдъхновена от любовта на публиката и изцяло заслужените овации певицата изпя обичани песни.

Лили още веднъж бе превъзходна и неотразима - кралица на сцената и на сърцата, и на мозъците на феновете, които стотици пъти станаха на крайници, поклониха се и ръкопляскаха на гения и силата ѝ, скандирайки името ѝ.

" Там съм, в случай че ще и камъни да падат. Това е Лили. Заради тези концерти се прибрах от Съединени американски щати ", написа почитателка.

Друга пожела: " Благодаря Лили за изключителното прекарване довечера. Да си здрава и ни правиш щастливи още доста години ".

" Тя е неповторима и ненадмината до момента за пеене и концерти онлайн! Да е жива и здрава още дълги години! ", написа трета.

Единствена и неповторима Лили Иванова получи стотици хвалебствия, поздрави и изцяло заслужени похвали за концертите и за песните, които остават вечно.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР