Над 102 хиляди подписа са събрани към момента в подписката,

...
Над 102 хиляди подписа са събрани към момента в подписката,
Коментари Харесай

Над 100 хиляди души подкрепили подписката на „Възраждане“ за запазване на лева

Над 102 хиляди подписа са събрани все още в подписката, която провежда „ Възраждане “ за осъществяване на референдум за опазване на българския лев.Само във Варна събраните подписи са над 14 хиляди, оповестиха от партията на брифинг в морската столица.

Във Варна подписи в поддръжка на настояването за референдум за отбрана на българския лев се събират на 11 места. Поставената цел за града е самодейността да получи утвърждението на над 40 хиляди души, уточни ръководителят на варненската конструкция на „ Възраждане “ и общински консултант Юлиян Губатов.

Лидерът на групировката Костадин Костадинов посочи, че това са единствено подписите, събрани от членове и симпатизанти на обособените за задачата пунктове.Подкрепа за подписката се събира и в магазини, пенсионерски клубове, читалища, спортни клубове и други места. „ Подписи се събират на всички места и силата е голяма ”, означи водачът на „ Възраждане ”.

Костадин Костадинов разяснява и поста си в обществените мрежи, в който описа за преживелица със сина му в учебно заведение, където пълнолетният възпитаник събирал подписи за референдума за опазване на българския лев. Депутатът изясни, че не е посочвал, че става дума за сборичкване с други възпитаници, каквито изявления се появиха по проблема.

„ Не е случай. Такива случки има във всяко едно учебно заведение, всеки божи ден ” ”, съобщи Костадинов. Той показа още, че разказал случката с възприятие за комизъм, и отхвърли да е изтривал обявата си във Facebook.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР