Над 1000 огнестрелни оръжия с най-различен калибър и огромни запаси

...
Над 1000 огнестрелни оръжия с най-различен калибър и огромни запаси
Коментари Харесай

Откриха оръжеен арсенал в баровски квартал на Лос Анджелис

Над 1000 огнестрелни оръжия с най-различен диаметър и големи ресурси от боеприпаси бяха открити и иззети в парцел в изящен квартал на Лос Анджелис, съобщи Франс прес.

Кадри, публикувани от полицията, демонстрират по какъв начин от жилището се изнасят разнородни оръжия, измежду които полуавтоматични оръжия, ловни пушки, пушки вид " помпа ", револвери и револвери с най-различен диаметър. Полицаите подреждат оръжията на алея в рамките на парцела, ситуиран на фамозния бул. Сънсет в квартал Холмби Хилс.

До претърсването на парцела се стигнало след подаден неизвестен сигнал. В интервенцията, траяла повече от 15 часа, са взели участие 30 локални служители на реда и федерални сътрудници. Според сигнала в парцела живеел мъж, който продавал нелегално оръжия.

Освен над хилядата оръжия и внушителния ресурс от боеприпаси сътрудниците разкрили и огромно количество материали и средства за произвеждане на оръжия. Собственикът на арсенала Жирард Дамиен Саенц, който бил в парцела, бил арестуван, само че по-късно освободен против гаранция от 50 000 $. Той може да бъде съден по съмнения за трафик, продажба или отдаване чартърен на автоматизирани оръжия.

Притежаването на толкоз доста огнестрелни оръжия не е нелегално в Калифорния, само че към този момент не е ясно дали техният притежател е имал всички нужни разрешителни. Полицаи, взели участие в интервенцията, споделят, че не са виждали толкоз оръжия на едно място в цялата си кариера.

В непосредственост до парцела, в който бяха открити оръжията, се намира фамозното имение на Плейбой, което постоянно е посещавано от звезди. В региона имат също парцели Бионсе и Джей-Зи.

Според локални медии претърсваното имение е било на Синтия Бек, която има няколко деца от връзката си с Гордън Гети, наследник на милиардера Джей Пол Гети. Твърди се, че госпожа Бек и Жирард Саенц имат няколко недвижими парцела в региона на Лос Анджелис и офис постройка в Сан Франциско.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР