Над 100 столични следователи и прокурори пиха в работното си

...
Над 100 столични следователи и прокурори пиха в работното си
Коментари Харесай

А има ли дрегер за столичните следователи?

Над 100 столични следователи и прокурори пиха в работното си време сред 15:30 и 17:30 ч. в постройката на Следствения отдел към Софийска градска прокуратура (СГП) в ж.к. Овча купел.

Поводът за купона е рожденият ден на шефа на Следствен отдел към окръжна прокуратура – СГП Илиян Танчев. 

Сред високопоставените посетители бе и шефката на СГП Илияна Кирилова, написа в свое следствие “Биволъ ”. Сред тези, които се черпят, са и топ следователи от обкръжението на основния прокурор Иван Гешев. 



Не са останали без шампанско, уиски и торти и командированите от досегашната Специализирана прокуратура на ул. “Черковна ” следователи. Въпреки че са се почерпили, някои от чиновниците си тръгнали с персоналните коли, паркирани на служебния паркинг. Единици са тези, които са се прибрали след купона пешком, пишат от уеб страницата.

Сред засечените на масата са командированите от столичното разследване в Националната следствена работа (НСлС) следователи: Павел Гайдаров, Зорница Узунова, Христо Колев и Ирен Бабачева. За тримата се счита, че са “от близкото обграждане ” на основния обвинител в страната. 

Припомняме, че всеки ден (денс включително) органите на Министерство на вътрешните работи спипват най-малко по трийсетина пияни водачи по пътищата в страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР