Над 100 държави участват в третото честване на Международния ден

...
Над 100 държави участват в третото честване на Международния ден
Коментари Харесай

Светът отбелязва Международния ден на йогата

Над 100 страни вземат участие в третото честване на Международния ден на йогата, заяви Агенция Франс Прес.

Йогата свързва света с Индия, сподели министър-председателят на Индия Нарендра Моди, откакто разпъна постелката си дружно с към 50 хиляди души рано сутринта в град Лакнау, столицата на щата Утар Прадеш. Моди е вегетарианец, който ползва античната процедура всеки ден. Той отдава способността си да работи дълго и да спи малко на прецизния режим, който съблюдава.

20 минути йога ускоряват мозъка и концентрацията

" Много страни, които не приказват езика ни, не познават традициите и културата ни, се свързват с Индия посредством йога. Тя свързва тялото, мозъка и душата и играе огромна роля за обединяването на света ", сподели той.

Около 125 хиляди души, предвождани от йога гуруто Баба Рамдев, се събраха навън в индийския град Ахмедабад, с цел да бъдат вписани с най-мащабна процедура в Книгата на върховете на Гинес.

93-годишна е най-възрастната инструкторка по йога

Полицията в Делхи затвори пътищата за всеобща йога, която беше съпроводена от строги ограничения за сигурност, в центъра на столицата.

" Усещането всички ние по едно и също време да вършим идентични придвижвания е доста особено. Енергията е друга ", сподели 24-годишният Абхи Агарвал, който чакаше с родителите си началото на упражненията.

Йогата прави женския оргазъм извънредно мощен

Седалището на Организация на обединените нации в Ню Йорк бе осветено с изображения на пози в чест на деня. Йога запалянковци изпълняваха асани край огромни туристически забележителности - от Великата китайска стена до виенското колело " Лондонското око ".
Over 1,000 Chinese practice yoga together to mark International Yoga Day pic.twitter.com/mSuUUHDbwL
— China Xinhua News (@XHNews) June 21, 2017 Телевизионен запис сподели индийски бойци, които вършат йога извършения в своите униформи в регион на Хималаите на надморска височина от 5,5 хиляди метра.
ITBP jawans doing #Yoga at nearly 18000 feet in Ladakh in -25 degrees!! #InternationalYogaDay pic.twitter.com/dvWmu4sV5k
— Republic Of India (@RepubIicofIndia) June 21, 2017   По тематиката В Индия към този момент има министър на йогата Йогата влезе в листата на културно завещание на ЮНЕСКО
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР