Над 100 000 последователи следят живота на Маргарита Грачева. Тя

...
Над 100 000 последователи следят живота на Маргарита Грачева. Тя
Коментари Харесай

Щастие даже без ръце - майка разказва от първо лице има ли живот след тормоза

Над 100 000 почитатели наблюдават живота на Маргарита Грачева. Тя една млада жена и майка... с роботизирана протеза и невероятна история.

Провокиран от ревнивост, някогашният й брачен партньор Дмитрий Грачев й отрязва ръцете. За бруталното закононарушение е наказан на 14 години затвор, само че не се смята за отговорен, написа " Комсомолская истина ".



Лекарите съумяват да спасят единствено едната й ръка, на която през днешния ден има доста шевове. На мястото на втората Рита в този момент има протеза. Това е лек уред с опция за персонализиране, основан особено за хора, при които липсва крак под лакътя.

„ Не ми е мъчно да карам, само че ми е много комплицирано да си сложа колана и да пъхна ключа. Ненавиждам банкнотите и монетите. Затова съвсем на всички места заплащам с карта. Да класифицирам покупките също не ми е елементарно. Трудно съумявам да отворя пакетче. В този момент на помощ постоянно идват децата “, споделя тя, запитана за своя живот с протеза.



През 2019 година тя издава книга със заглавие „ Щастлива без ръце “. В нея споделя същинската история на младото семейство Грачеви и по какъв начин се оправя с ужаса на домашното принуждение.

Маргарита Грачева открива нов мъж, за който твърди, че е любовта на живота й. Вместо да каже „ Да “ на сватбата обаче, той хвърля пръстена в езерото и афишира, че женитба тази година няма да има.

Защо? Цялата история четете на ladyzone.bg!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР