Над 100 000 лв. за тоалети е похарчил Десислава Радева

...
Над 100 000 лв. за тоалети е похарчил Десислава Радева
Коментари Харесай

Жената на президента пръсна над 100 бона за тоалети

Над 100 000 лева за тоалети е похарчил Десислава Радева за петте години, в които се подвизават като първа дама на България, разбра HotArena.

Проста сметка направена по цените на роклите и костюмите, които носи дамата на Румен Радев по публични събития в границите на мандата му, демонстрира, че сумата от 100 бона се равнява на над 270 минимални пенсии , или парите които един пенсионер получава за 22 години, в случай че доживее толкоз след пенсия.

В тази сума не влизат всички облекла, които военачалник Деси е пазарувала за всекидневието или пък не е обличала на обществено място, както и аксесоарите, дамските чанти, обувки, разноски за коафьор, грим, маникюр, които са наложителна част от подготовката й за всяка изява под светлините на прожекторите. Безспорно най-скъпите в дрешника на първата дама са облеклата ушити от нейната дизайнерка Невена Николова, с която преустановиха другарството и работното съответствие в последните месеци. За петте години тя й създаде девет рокли и един костюм. Най-скъпите са балните рокли, с които първата дама дефилира в Япония. Двата сини тоалета костват по 10 000 лева.

Радева година наред пазари от шопинг бутиците до постройката на Президентството благосъстоятелност на бизнесдамата и нейна приятелка Илияна Алипиева. Оттам Деис излизаше с торби цялостни с покупки на марката Мак Мара. Тя има редица рокли, поли, ризи и палта от тази марка, чиито цени варират сред 1000 и 3000 лева, писа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР