Над 1 милион и 200 хиляди са гледали МЕГЗ в

...
Над 1 милион и 200 хиляди са гледали МЕГЗ в
Коментари Харесай

Рекорден рейтинг за МЕГЗ в Папараци

Над 1 милион и 200 хиляди са гледали МЕГЗ в „ Папараци “ с Венета Райкова.

Топ дизайнерката за следващ път сподели, че е най-влиятелната риалити звезда у нас като удари цялостен връх за гледаемост с появяването си на връх католическия Великден по БТВ, с цел да опише любовната си история с транспортния необут Румен Рончев.

Това е връх за предаването и своебразен връх за телевизионно изявление с двама души. За съпоставяне стартът на „ Вип Брадър “ тази година е събрал едвам 576 хиляди, а стартът на „ Фермата “ е имал 1 милион и 300 хиляди фенове.

Най-гледаемите утринни блокове като “На кафе” с Гала, пък събират едвам 200 хиляди души пред екраните. Както може да се чака малкия екран и продуцентите на предаването са във екстаз. В БТВ трябвало да създадат големи рокади, с цел да се случи изявлението.

Каканашева държала да бъде излъчена тъкмо в прайм тайма на Великден и желала най-малко 25 минути телевизионно време. Наложило се от предаването да орежат доста от плануваното си наличие. Дори премахнали въвеждащия анонс на Венета Райкова, с цел да стартират непосредствено с Каканашева и да задържат публиката до дъно. Така Каканашева получила повече от половината предаване единствено за себе си.

Това не е първи ефирен рейтинг връх за амбициозното миньонче. Всяко телевизионно присъединяване на МЕГЗ се трансформира в сензация. Като тя още държи връх в “Черешката на тортата” с великото си готвене на щраусови яйца и цели 2 върха във „ ВИП Брадър “ - за най-гледано лайф предаване и върхът за най-гледан дейли епизод.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР