Над 1,3 милиона от всички зрители пред екрана в неделя

...
Над 1,3 милиона от всички зрители пред екрана в неделя
Коментари Харесай

Христина напусна Фермата пред 1 300 000 зрители по bTV

Над 1,3 милиона от всички фенове пред екрана в неделя вечер са наблюдавали четвъртия двубой във Фермата: Съединение, когато от шоуто изненадващо отпадна един от най-противоречивите участниците – 29-годишната софиянка Христина Харалампиева.

Пикът на зрителския интерес е бил към 21:15 часа, когато близо 1 500 000 фенове са гледали началото на решаващите две борби от дуела.

Емоционалната и конфликтна Христина си потегли от шоуто, откакто загуби с 4:11 от славея на стопанството Лилия Семкова от Украйна, която избра за собствен съперник като по-слаб състезател и сигурен метод да се завърне в шоуто.

Изненадващо обаче 24-годишната бесарабска българка сподели вглъбеност и по-задълбочени знания по история от Христина.

„ Знаех си, че стигнем ли до Алманаха, ще стане по този начин. Знам си опциите. Всички познания изхърчаха от главата ми, поради притока на адреналин “, разяснява загубата си Христина, която бе подкрепена само от Ваня, Ивайло, Радилена и Александър.

Мнозинството от фермерите се сплотиха в поддръжката си за Лилия, защото не утвърждават държанието на сприхавата Христина, която бе в основата на огромна част от свадите във фермата.

Агитката на Лилия назова дуела в неделя вечер „ война сред положителното и злото “, а успеха ѝ бе посрещната с вярата за връщане на спокойствието в стопанството. На Арената бесарабката се яви облечена с фланелка с българското знаме, която получи като подарък от Йордан Йовчев с благопожелание в никакъв случай да не пада духом.

Индиректната поддръжка, която Лили получи от олимпийския медалист при излизането му от шоуто, я стимулира да се завърне триумфално във фермата.

Разочарован от загубата на Христина бе най-много Ивайло Караньотов, който импулсивната софиянка приемаше като татко. „ Мъчно ми е, една цветност ще си отиде. Остана единствено Радилена и мощният глас на Милена, всичко останало е равно “, не скри възприятията си Ивайло, съгласно който обединяването на тимовете на тукашните и емигранитите ще докара до по-голямо разцепление и самостоятелни тактики за продобиване на огромната премия от 100 000 лв..

С излизането на още една жена-участник в шоуто, мъжете към този момент числено превъзхождат дамите. Как ще се отрази това на ситуацията във фермата и ще съумеят ли участниците да работят и живеят дружно като един тим, ще стане ясно още тази седмица във Фермата: Съединение.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР